Tyylikäs matto nuoren yrittäjän toimitiloihin

Ensimmäinen oman yrityksen toimitila on merkittävä askel nuorelle yrittäjälle! Toimitilat kannattaakin alusta lähtien sisustaa huolella ja harkitusti, etenkin jos niissä otetaan vastaan asiakkaita tai tavastaan muiden sidosryhmien jäseniä. Nuorella yrittäjällä ei välttämättä ole käytössään kovin paljoa sisustusrahaa, mutta huolellisia valintoja tekemällä myös pienellä budjetilla voi saada aikaan tyylikkään lopputuloksen!

Mistä tyylikäs matto yritykselle?

Tyylikäs matto yrityksen tiloihin löytyy näppärästi Trendcarpetilta. Kyseessä on monipuolinen mattoihin erikoistunut verkkokauppa, josta löydät esimerkiksi suuren valikoiman moderneja mattoja mutta myös pitkät perinteet omaavia itämaisia mattoja. Jos teet tilauksesi Trendcarpetille kello 16 mennessä, postittaa Trendcarpet tilaamasi matot vielä saman päivän aikana – ja mikä parasta, toimitus ei maksa sinulle mitään. Myöskään mattojen mahdollinen palautus ei maksa sinulle mitään, joten voit rauhassa sovittaa mattoja yrityksesi tilojen lattioille varmistaaksesi, että ne sopivat tiloihin ja yrityksesi imagoon.

Suosi brändivärejä

Jo yrityksen alkumetreistä lähtien pienenkin yrityksen kannattaa lähteä brändäämään itseään, sillä brändäämisen avulla se voi saavuttaa parempaa tulosta kuin ilman brändäämistä. Brändäämisen kautta nuori yritys pyrkii luomaan tuotteistaan tai palveluistaan asiakkaan mielessä tietynlaista mielikuvaa ja esimerkiksi brändivärit ovat tämän tavoitteen saavuttamisessa yllättävän tehokas keino. Brändivärejä kannattaakin miettiä heti yrityksen alkumetreiltä lähtien ja hyödyntää niitä esimerkiksi yritystilojen sisustuksessa.

Matto on yksi sisustuksen kulmakivistä, joten se kannattaa valita yrityksen brändiväreissä tukemaan yrityksen brändäämistä. Brändääminen vaatii aikaa ja määrätietoisuutta, minkä vuoksi se kannattaa aloittaa heti yrityksen ensimetreiltä alkaen! Löydät Trendcarpetilta lukuisan määrän mattoja eri väreissä, joten brändivärien suosimisen ei pitäisi tuottaa vaikeuksia.

Anna maton kertoa tarina

Toinen tapa valita matto yrityksen tiloihin, on valita sellainen matto, joka kertoo yrityksen tarinaa tukevaa tarinaa. Esimerkiksi itämaiset matot ovat hyviä tarinankertojia. Toki niiden kertomat tarinat eivät välttämättä istu ihan jokaisen yrityksen imagoon. Luonnonmateriaaleista valmistetut ympäristöystävälliset matot ovat myös oivallinen valinta, jos yrityksesi imagoon liittyy vahvasti ympäristötietoisuus ja -ystävälliset valinnat. Trendcarpetilta löytyy runsaasti myös erilaisia tarinoita kertovia mattoja, joten kannattaa tutustua sen valikoimiin kaikessa rauhassa ja huolella.

Suosi laatua

Yritystilojen matoissa kannattaa suosia laatua. Laadukkuus luo tiloissa vieraileville vierailijoille hyvän ensivaikutelman ja kertoo omalla hiljaisella tavallaan, että yrityksellä menee hyvin. Laadukkuus näkyy myös mattojen kestävyytenä ja vaikka laadukas matto maksaisikin ostohetkellä hieman halpista enemmän, kestää se oikealla hoidolla yleensä käytössä pidempään ja maksaa ajan kanssa itse itseään takaisin.

Suosi helppohoitoisuutta

Yritystiloissa kannattaa suosia myös mahdollisimman helppohoitoisia vaihtoehtoja, jotka eivät hätkähdä ihan jokaisesta pikkutahrasta. Tämä kannattaa huomioida etenkin siinä tapauksessa, että olet aloittelevan yrityksesi ainoa työntekijä, eikä sinulla ole vielä varaa palkata yritykseesi siivoojaa. Tutustu siis etukäteen eri materiaalien hoito-ohjeisiin ja huomioi ne sisustusratkaisuissasi.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

digitalis