NUORI AMMATTILAINEN – BRÄNDÄÄ ITSESI SOMESSA!

Somella on nykyisin valtavan paljon valtaa! Se on myös oivallinen työkalu nuorelle ammattilaiselle, joka haluaa brändätä itsensä somessa! Tämä artikkeli valottaa somen moninaisia mahdollisuuksia.

Mielikuvat

Somen kautta on mahdollista luoda itsestä mielikuva alan ammattilaisena ja todellisena osaajana. Varmista, ettei somekanaviltasi löydy esimerkiksi ryyppykuvia tai muita epäedullisia otoksia tai postauksia, sillä potentiaalinen työnantaja todennäköisesti vierailee somekanavillasi ennen kuin päättää, voisiko sinussa olla potentiaalia avoinna olevaan työhön. Kiillota siis julkisuuskuvaasi haluamaasi suuntaan. Jo esimerkiksi turhan rajun koiravideon julkaiseminen voi saada aikaan somemyrskyn eikä kaikki julkisuus suinkaan ole välttämättä hyväksi julkisuuskuvallesi. Harkitut julkaisut ovatkin valttia somessa! Ajatuskartta on hyvä työväline omien somejulkaisujen suunnitteluun.

Jos haluat laittaa hiuksesi kuntoon somekanaviesi profiilikuvaan, kannattaa tehdä tilaus Lanza-verkkokaupasta. Löydät Lanzasta runsaasti hiustenhoitotuotteita, joiden avulla saat hiuksesi hyvään kuosiin. Aivan turhaan ei sanota, että kun tukka on hyvin, on kaikki hyvin. Siisti ulkonäkö luo sinusta ensivaikutelman, jolla on suuri vaikutus potentiaalisten työnantajien silmissä. Pidä siis huolta siitä, että ulkonäkösi luoma mielikuva sinusta on sellainen kuin haluat sen olevan. Valitse mieluiten profiilikuva, jossa hymyilet ja joka on muutenkin edustava kuva sinusta. Älä kuitenkaan yritä esittää ketään muuta kuin aidosti olet!

Tiedot haltuun

Varmista, että sinulta löytyy ajantasalla oleva LingedIn-protiili. Tämä on kanava, jossa voit korostaa erityisen paljon ammatillista osaamistasi. Tuo siis esiin alan koulutuksesi ja työkokemuksesi – eikä alan harrastuneisuuskaan ole pahitteeksi! Varmista myös, että sinuun on helppo saada yhteys somen kautta. Älä hukkaa somen moninaisia ja monipuolisia mahdollisuuksia tuoda osaamistasi esiin!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

digitalis